DOMOV arrow NOVICE IN AKCIJE
distancnik
distancnik_l
PELOZ d.o.o.
Loke 1A,  5000 Nova Gorica
Slovenija

Tel.: 05 33 50 400
Fax: 05 33 50 411
             
E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

NAŠE POSLOVALNICE:

PRODAJNA MREŽA:

  • Spar
  • Mercator
  • Eurospin

Iskanje po strani

Prijava administratorja






Ste pozabili geslo?
NOVICE IN AKCIJE
Spletni piškotki Natisni E-pošta
četrtek, 13 junij 2013

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Spletno mesto za svoje nemoteno delovanje uporablja piškotke (cookies). Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe piškotkov. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne posredujemo tretjim osebam, služijo le za pravilno delovanje spletne strani.

Preberite več...
 
Novo v mesnici Peloz v Novi Gorici Natisni E-pošta
ponedeljek, 16 januar 2012

Poleg standardne izbire svežega mesa in mesnin, boste v naši stalni ponudbi našli tudi: 

Gorica

  • pečenega odojka in jančka
  • pohano meso: piščančji, puranji in svinski file
  • ljubljanski in dunajski zrezek
  • pečene krače, rebra, piščance
  • pohan sir,hamburger, hot dog
  • toast, burek, pizzo
  • in še veliko drugih dobrot

Vljudno vabljeni!

Več o mesnici...

 
NOVO: vinotoč v poslovalnici Peloz v Mirnu Natisni E-pošta
četrtek, 28 april 2011

V Mesnici in delikatesi Peloz v Mirnu smo odprli vinotoč, kjer točimo izvrstni kraški teran Kmetije Abram iz Tupelč pri Štanjelu in druga vina Vinske kleti Goriška Brda.

Poslovalnica Miren
Miren 10
5291 Miren

Telefon: 05 305 44 01
GSM: 041 366 543

Urnik:
ponedeljek - petek: 7:00 - 19:00
sobota: 7:00 - 15:00
nedelja: 7:00 - 12:00

več...

Miren
 
Priprava polsuhega pršuta in polsuhega plečeta Natisni E-pošta
sreda, 06 april 2011

PRIPRAVA POLSUHEGA PRŠUTA

V lonec položite pršut, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 3 ure. V kolikor želite pršut manj slan, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajte vodo. Ko je pršut skuhan, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi. polsuhi-prsut-

Ohlajen pršut pred postrežbo narežite na malo debelejše rezine (3 mm).

  PRIPRAVA POLSUHEGA PLEČETA

V lonec položite pleče, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 2 uri. V kolikor želite pleče manj slano, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajtevodo. Ko je pleče skuhano, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.

Ohlajeno pleče pred postrežbo narežite namalo debelejše rezine (3 mm).

Želimo vam dober tek
                                           in                  
                                                  veselo alelujo !

 
Ugodnosti kartice LYONESS Natisni E-pošta
četrtek, 14 oktober 2010

NOVO : Ugodnosti kartice LYONESS lahko koristite tudi v maloprodajnih poslovalnicah Peloz.

....preberite več

 
Novo: vinotoč v poslovalnici Šempeter in Vrtojba Natisni E-pošta
ponedeljek, 09 avgust 2010

V Mesnici in delikatesi Peloz v Šempetru in Vrtojbi smo odprli vinotoč, kjer točimo izvrstni kraški teran Kmetije Abram iz Tupelč pri Štanjelu in druga vina Vinske kleti Goriška Brda.

Poslovalnica Šempeter
Vrtojbenska cesta 8
5290 Šempeter

Telefon: 00386 (0)5 303 11 76
GSM: 041 366 541 

več...
Poslovalnica Vrtojba
Mednarodni prehod  Vrtojba
5290 Šempeter

Telefon: 00386 (0)5 303 53 11
GSM: 041 752 090

več...
vinotoc1
 
NOVO: CATERING v Mesnici Peloz v Vrtojbi Natisni E-pošta
ponedeljek, 12 julij 2010

NOVO:

V Mesnici in delikatesi Peloz v Vrtojbi za vas pripravljamo sveže pečeno in ocvrto meso.
Odprli smo tudi vinotoč, kjer točimo izvrstni kraški teran Kmetije Abram iz Tupelč pri Štanjelu in druga vina Vinske kleti Goriška Brda.

catering_vrtojba Naslov:
Mednarodni prehod  Vrtojba
5290 Šempeter

Telefon: (05) 303 53 11
GSM: 041 752 090

Kje smo? - klikni za prikaz lokacije na zemljevidu 

Urnik:
ponedeljek - petek: 6:30 - 19:30
sobota: 6:30 - 13:00
nedelja: zaprto

V naši stalni ponudbi najdete:
  • pohano meso: piščančji, puranji in svinski file
  • ljubljanski in dunajski zrezek
  • pečene krače in rebra
  • pečene piščančje kračke
  • pohan sir
  • hamburger
  • hot dog
  • toast
  • burek
  • pizza
Po naročilu vam pripravimo še:
  • pečenega odojka in jančka
  • pečena svinska rebra in vrat
  • pečene mesne rolade
  • Stefani pečenko
  • pečene piščance, race in gosi
     

Za več informacij in naročila pokličite:

(05) 303 53 11 ali 041 752 090


 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 8 - 14 od 16