ponedeljek, 22 maj 2017 |
Meso je zorjeno po metodi suhega zorjenja.
Zorenje mesa poteka v hladilnicah pri temperaturah od -1°C do -0°C.
Meso zori skupaj s kostmi od minimalno 15 do največ 60 dni in v času postopka izgubi okoli 20 % vode.
V
času zorjenja poteka v mesu proces naravne fermentacije, kar daje mesu
po končanem zorjenju mehkobo, sočnost in svojstven okus.
Cenik:
- zorjeni junčji hrbet BK (Rosbif BK): 14,90 EUR/kg
- zorjen junčji hrbet SK s pljučno (T-bone, Fiorentina): 15,90 EUR/kg
- zorjen junčji hrbet SK brez pljučne (Costata): 10,90 EUR/kg
- zorjen junčji hrbet BK (Ribaye): 15,90 EUR/kg
|
|
torek, 22 november 2016 |

15. in 16.10.2016 je v hrvaškem mestecu Tinjan
potekal 10. mednarodni sejem pršuta.
Podjetje Peloz je letos sodelovalo
prvič.
Na ocenjevanju v kategoriji Sušenih nedimljenih
pršutov smo osvojili
1. mesto in s tem zlato medaljo.
|
|
|
četrtek, 26 november 2015 |
Vabimo vas, da nam napišete vaša mnenja, pripombe, pohvale ali
pritožbe o naših izdelkih ali storitvah v poslovalnicah Mesnic in
delikates Peloz.
Vaše sporočilo nam pošljite na e-mail:
E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript
.
|
|
|
četrtek, 04 september 2014 |
Podjetje Peloz d.o.o. je na mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih
izdelkov na
mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni 2014 prejelo
priznanja
kakovosti za mesne izdelke:
|
|
četrtek, 13 junij 2013 |
Izjava o varstvu osebnih podatkov
Spletno mesto za svoje nemoteno delovanje uporablja piškotke (cookies). Z
nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko
uporabe piškotkov. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne posredujemo
tretjim osebam, služijo le za pravilno delovanje spletne strani.
|
Preberite več...
|
|
|
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 Naprej > Konec >>
|
Rezultati 8 - 14 od 22 |