DOMOV arrow NOVICE IN AKCIJE arrow Priprava polsuhega pršuta in polsuhega plečeta
distancnik
distancnik_l
PELOZ d.o.o.
Loke 1A,  5000 Nova Gorica
Slovenija

Tel.: 05 33 50 400
Fax: 05 33 50 411
             
E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

NAŠE POSLOVALNICE:

PRODAJNA MREŽA:

  • Spar
  • Mercator
  • Eurospin

Iskanje po strani

Prijava administratorja






Ste pozabili geslo?
Priprava polsuhega pršuta in polsuhega plečeta Natisni E-pošta

PRIPRAVA POLSUHEGA PRŠUTA

V lonec položite pršut, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 3 ure. V kolikor želite pršut manj slan, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajte vodo. Ko je pršut skuhan, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi. polsuhi-prsut-

Ohlajen pršut pred postrežbo narežite na malo debelejše rezine (3 mm).

  PRIPRAVA POLSUHEGA PLEČETA

V lonec položite pleče, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 2 uri. V kolikor želite pleče manj slano, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajtevodo. Ko je pleče skuhano, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.

Ohlajeno pleče pred postrežbo narežite namalo debelejše rezine (3 mm).

Želimo vam dober tek
                                           in                  
                                                  veselo alelujo !