logo-pelozlogo-mesnine-peloz

 logo-vipavske-mesnine   facebook-icon

Spoštovane stranke.

Obveščamo vas, da bodo mesnice v času božično novoletnih praznikov poslovala po spremenjenem urniku:

PE MIREN, GORICA, ŠEMPETER I in ŠEMPETER II

  • PONEDELJEK 24.12.2018 od 6.30 do 17.00 ure
  • TOREK: 25.12.2018 ZAPRTO
  • SREDA: 26.12.2018 ZAPRTO
  • PONEDELJEK 31.12.2018 od 6.30 do 17.00 ure
  • TOREK: 1.1.2019 ZAPRTO
  • SREDA: 2.1.2019 ZAPRTO
  • v ČETRTEK 3.1.2019 bo poslovalnica zaradi inventure obratovala od 6.30 do 17.00 ure


PE VRTOJBA

  • PONEDELJEK 24.12.2018 od 6.30 do 12.00 ure
  • TOREK: 25.12.2018 ZAPRTO
  • SREDA: 26.12.2018 ZAPRTO
  • PONEDELJEK 31.12.2018 bo poslovalnica zaradi inventure obratovala od 6.30 do 12.00 ure
  • TOREK: 1.1.2019 ZAPRTO
  • SREDA: 2.1.2019 ZAPRTO

Preostale dneve bodo mesnice in delikatese poslovala po običajnem urniku.

Cenik prične veljati z dnem 7.11.2018 in velja do preklica. izdelki-obdelani-za-soljenje

  • Svinjska panceta obdelana za solit: 4,89 €/kg
  • Svinjska rebra cela s kožo: 3,75 €/kg
  • Svinjska rebra obdelana brez kože: 4,90 €/kg
  • Svinjski vrat BK za solit: 5,89 €/kg
  • Svinjski laks s kožo: 5,90 €/kg
  • Svinjsko stegno SK z nogico (pršut - obdelan): 4,49 €/kg
  • Svinjsko stegno SK z nogico (pršut - neobdelano): 4,09 €/kg
  • Svinjsko pleče SK z nogico (obdelano): 3,69 €/kg
  • Svinjsko pleče SK z nogico (neobdelano): 3,39 €/kg
  • Svinjsko pleče BK - celo: 4,45 €/kg
  • Svinjske polovice EWG, Slovenija, MLADICE Z GLAVO: 3,29 €/kg
  • Svinjske polovice EWG, Nemčija, Avstrija, Madžarska,  BEKONI BREZ GLAVE: 2,79 €/kg
  • Svinjske obreznine II: 4,00 €/kg
  • Svinjske obreznine III: 3,50 €/kg
  • Svinjske obreznine od pršuta: 4,90 €/kg
  • Svinjska slanina brez kože: 2,25 €/kg
  • Svinjska slanina s kožo: 1,65 €/kg

DDV je vključen v ceno.

Spoštovane stranke.

Obveščamo vas, da ima poslovalnica Vrtojba (MMP Vrtojba, 5290 Šempeter ) od danes naprej spremenjen urnik poslovanja.

Nov urnik:
ponedeljek - petek: 6:30 - 17:00
sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Hvala za razumevanje.

Meso je zorjeno po metodi suhega zorjenja.

Zorenje mesa poteka v hladilnicah pri temperaturah od -1°C do -0°C.
Meso zori skupaj s kostmi od minimalno 15 do največ 60 dni in v času postopka izgubi okoli 20 % vode.

V času zorjenja poteka v mesu proces naravne fermentacije, kar daje mesu po končanem zorjenju mehkobo, sočnost in svojstven okus.

Cenik:

  • zorjeni junčji hrbet BK (Rosbif BK): 14,90 EUR/kg
  • zorjen junčji hrbet SK s pljučno (T-bone, Fiorentina): 15,90 EUR/kg                    
  • zorjen junčji hrbet SK brez pljučne (Costata): 10,90 EUR/kg
  • zorjen junčji hrbet BK (Ribaye): 15,90 EUR/kg