logo-pelozlogo-mesnine-peloz

 logo-vipavske-mesnine   facebook-icon

Spoštovane stranke.

Obveščamo vas, da so vse mesnice in delikatese Peloz do nadaljnega ob nedeljah zaprte.

Novoletna ponudba 2017/18

novoletni paket_prsut


DOMAČI PRŠUT SK


Cena: 8,95 EUR/kg
novoletni paket_1


PAKET 1:

Domači pršut 1,2 kg
Domača salama 0,45 kg
Domača panceta 0,25 kg
Merlot/modri pinot 0,75 l

Cena: 32 EUR

novoletni paket_2


PAKET 2:

Domači zašinek 0,57 kg
Trajna klobasa 0,20 kg
Domača panceta 0,25 kg
Merlot/modri pinot 0,75 l

Cena: 20 EUR

novoletni paket_3

PAKET 3:


Furlanska salama 0,45 kg
Trajna klobasa 0,20 kg
Domača panceta 0,25 kg
Merlot/modri pinot 0,75 l

Cena: 16 EUR

Darilne pakete vam lahko pripravimo po vaših željah, izberete pa lahko tudi posamezni izdelek:

 VRSTA IZDELKA TEŽA / kos
cena brez DDV
v € / kg
cena z DDV
v € / kg
MESNINE PELOZ
VIPAVSKI PRŠUT SK, (Proizvedeno iz stegen slovenskih prašičev, pršuti so sušeni nad 16 mesecev) do 10 kg 10,95 11,99
DOMAČI PRŠUT S.K. 7+ kg 8,17  8,95
PRŠUT S.K. 7+ kg 7,30 7,99
VIPAVSKI PRŠUT 1/4 cca. 1,5 kg  17,26 18,90
DOMAČI PRŠUT BK 1/4 VP (I. klas) cca. 1,2 kg 11,78 12,90
PRŠUT 1/4 cca. 1,2 kg  9,09 9,95
KMEČKI PRŠUT cca. 0,9 kg 8,17

8,95

DOMAČI ZAŠINEK VP   cca. 550 g  10,04

 10,99

SUŠENA GOVEDINA 350 - 500 g 13,65 14,95
TRAJNA KLOBASA cca. 200 g 9,05 9,90
SALAMA NAPOLI pikantna VP cca. 500 g 7,26 7,95
FURLANSKA SALAMA 420 - 480 g 7,52 8,23
KLOBASA DIVJI PRAŠIČ cca. 200 g 11,78 12,90
KLOBASA JELEN cca. 200 g 11,78 12,90
TRAJNA KLOBASA s tartufi 200 g 18,17 19,90
OSTALO      
DARILNI KARTON ZA CELI PRŠUT SK   4,00 4,88
DARILNI KARTON   1,25 1,53


Za dodatne informacije nas pokličite na tel.: (05) 33 50 400 ali nam pošljite sporočilo na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

ps3Podjetje Peloz d.o.o. je na mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni 2017 prejelo priznanja kakovosti za mesne izdelke:

ZLATA MEDALJA
Trajna klobasa s tartufi
domaca-salama-s-tartufi-peloz
Zlata  Agra 2017-02
SREBRNA MEDALJA Furlanska salama
Divjega prašiča klobasa
Prekajeni svinjski jeziki
Domači zašinek
furlanska-salama-peloz
Srebrna  Agra 2017-02

Meso je zorjeno po metodi suhega zorjenja.

Zorenje mesa poteka v hladilnicah pri temperaturah od -1°C do -0°C.
Meso zori skupaj s kostmi od minimalno 15 do največ 60 dni in v času postopka izgubi okoli 20 % vode.

V času zorjenja poteka v mesu proces naravne fermentacije, kar daje mesu po končanem zorjenju mehkobo, sočnost in svojstven okus.

nagrada-sejem-prsuta-tinjan2017
14. in 15.10.2017 je v hrvaškem mestecu Tinjan potekal 11. mednarodni sejem pršuta.
 
Na ocenjevanju v kategoriji Sušenih nedimljenih pršutov smo osvojili
1. mesto in s tem zlato medaljo
z maksimalnim številom točk.