ZARADI IZREDNIH RAZMER NAŠE MESNICE POSLUJEJO PO SPREMENJENEM URNIKU.  Oglej si spremenjen urnik >>

Podjetje Peloz d.o.o. je uspešno kandidiralo v programu »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« ZA PODPORO PODJETJEM PRI PRIPRAVI STRATEGIJ ZA UČINKOVITO UPRAVLJANJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH TER KREPITVI NJIHOVIH KOMPETENC 2019 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, 8. prednostne osi »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«, prednostne naložbe 8.3 »Aktivno in zdravo staranje« in specifičnega cilja 8.3.1 »Podaljšanje in izboljšanje delovne aktivnosti starejših, vključenih v ukrepe«.

Več o projektu TUKAJ >>

Spoštovane stranke.

Obveščamo vas, da so vse mesnice in delikatese Peloz do nadaljnega ob nedeljah zaprte.

PRIPRAVA POLSUHEGA PRŠUTA

polsuho-pleceV lonec položite pršut, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 3 ure. V kolikor želite pršut manj slan, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajte vodo. Ko je pršut skuhan, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.

Ohlajen pršut pred postrežbo narežite na malo debelejše rezine (3 mm).


PRIPRAVA POLSUHEGA PLEČETA


V lonec položite pleče, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 2 uri. V kolikor želite pleče manj slano, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajtevodo. Ko je pleče skuhano, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.

Ohlajeno pleče pred postrežbo narežite namalo debelejše rezine (3 mm).

Želimo vam dober tek!