logo-pelozlogo-mesnine-peloz

 logo-vipavske-mesnine   facebook-icon

Prodamo ali oddamo 2 poslovni prostora:

v Mirnu na naslovu Miren 121 b
v Tolminu na Gregorčičevi 10a, v skupni površini 178 m2.
IMG 0997 20170901 133922 20170901 132644 20170901 132650 20170901 132656

Za vse dodatne informacije pokličite na 031 369 050.

Spoštovane stranke.

Obveščamo vas, da ima poslovalnica Vrtojba (MMP Vrtojba, 5290 Šempeter ) od danes naprej spremenjen urnik poslovanja.

Nov urnik:
ponedeljek - petek: 6:30 - 17:00
sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Hvala za razumevanje.

Meso je zorjeno po metodi suhega zorjenja.

Zorenje mesa poteka v hladilnicah pri temperaturah od -1°C do -0°C.
Meso zori skupaj s kostmi od minimalno 15 do največ 60 dni in v času postopka izgubi okoli 20 % vode.

V času zorjenja poteka v mesu proces naravne fermentacije, kar daje mesu po končanem zorjenju mehkobo, sočnost in svojstven okus.

 

 

ps3Podjetje Peloz d.o.o. je na 39. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni 2018 prejelo posebno priznanje sejma AGRA za trajno klobaso s tartufi, ki je dosegla najvišjo oceno v skupini sušenih mesnin iz vseh vrst mesa. 
Poleg tega je podjetje prejelo še zlato, tri srebrne medaleje in eno bronasto medaljo za mesne izdelke:

ZLATA MEDALJA in POSEBNO PRIZNANJE SEJMA AGRA
agra-2018-zlata-medalja Trajna klobasa s tartufi  domaca-salama-s-tartufi-peloz
SREBRNA MEDALJA Domači zašinek
Domača salama
Divjega prašiča klobasa
domai_zainek
 agra-2018-srebrna-medalja
BRONASTA MEDALJA    
 agra-2018-bronasta-medalja Trajna klobasa  domaca-klobasa