logo-pelozlogo-mesnine-peloz

 logo-vipavske-mesnine   facebook-icon
Ponudba traja od 8.4. do 30.4.2019 oziroma do razprodaje zalog.

Za ogled letaka kliknite na sliko ali na spodnjo povezavo

pdfPOSEBNA PONUDBA: Velika noč 2019

velikonocni-zajec

peloz-velika-noc-2019
  • Domači polsuhi pršut: 6,90 €
  • Domače polsuho pleče: 6,19 €
  • Domači polsuhi kmečki pršut BK: 8,90 €
  • Pečen pršut s kostjo: 4,90 €
  • Pečen pršut SK kosi: 5,30 €
  • Pečen pršut s kostjo narezek (ročno rezan): 15,00 €
  • Pečeno pleče SK brez krače: 4,90 €
  • Pečeno pleče SK - Spallotto: 4,39 €
  • Prekajena šunka kosi VP: 3,69 €
  • Prekajeni vrat ½: 3,99 €
  • Prekajeni laks kare: 3,99 €
  • Prekajena šunka s kožo: 3,39 €
  • Prekajena šunka v mreži – RolIschinken: 3,99 €
  • Domači zašinek ½ VP: 9,99 €
  • Ogrska salama ½ VP: 6,99 €
  • Premium sudžuk: 6,99 €
  • Pršut ¼ (sušen 24 mesecev): 11,99 €
  • Junčje stegno BK kosi: 7,99 €
  • Junčje stegno BK zrezki: 8,50 €
  • Svinjsko stegno BK v kosu: 3,99 €
  • Svinjsko stegno BK zrezki: 4,59 €
  • Svinjske kostine (od kareja): 4,39 €
  • Hren 150g DROGA: 0,74 €
  • Hren s smetano 190 g DROGA: 1,11 €
  • Mleko Alpsko 3,5% 1L Slim: 0,98 €
  • Rio mare Tuna 4/80g: 4,23 €
  • Kinder Jajčke T-1: 0,87 €
pecen-prsut
prekajena-sunka

Prodamo ali oddamo 2 poslovni prostora:

v Mirnu na naslovu Miren 121 b
v Tolminu na Gregorčičevi 10a, v skupni površini 178 m2.
IMG 0997 20170901 133922 20170901 132644 20170901 132650 20170901 132656

Za vse dodatne informacije pokličite na 031 369 050.

Spoštovane stranke.

Obveščamo vas, da ima poslovalnica Vrtojba (MMP Vrtojba, 5290 Šempeter ) od danes naprej spremenjen urnik poslovanja.

Nov urnik:
ponedeljek - petek: 6:30 - 17:00
sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Hvala za razumevanje.

Meso je zorjeno po metodi suhega zorjenja.

Zorenje mesa poteka v hladilnicah pri temperaturah od -1°C do -0°C.
Meso zori skupaj s kostmi od minimalno 15 do največ 60 dni in v času postopka izgubi okoli 20 % vode.

V času zorjenja poteka v mesu proces naravne fermentacije, kar daje mesu po končanem zorjenju mehkobo, sočnost in svojstven okus.

Cenik:

  • zorjeni junčji hrbet BK (Rosbif BK): 14,90 EUR/kg
  • zorjen junčji hrbet SK s pljučno (T-bone, Fiorentina): 15,90 EUR/kg                    
  • zorjen junčji hrbet SK brez pljučne (Costata): 10,90 EUR/kg
  • zorjen junčji hrbet BK (Ribaye): 15,90 EUR/kg